Deliver the message

scenariile definitivate si propuneri pentru altele noi
Post Reply
Message
Author
User avatar
sharpE
ACT - Vierme
Posts: 3605
Joined: 22 Dec 2008, 21:17
Location: Timisoara
Contact:

Deliver the message

#1 Post by sharpE » 21 Oct 2009, 09:12

Story line:
in zona de conflict, o divizie blocata behind enemy lines este decimata sistematic, pana ramane doar o mana de oameni. Acestia, printr-un surpinzator noroc reusesc sa puna mana pe niste "intelligence" foarte importante, despre locatia unor artefacte care ar putea asigura factiunii lor un avantaj asupra inamicilor.
In consecinta, isi asuma misiunea de a recupera artefactele si a le duce in baza lor.


Factiuni:
- tabara rosie: 75% din participanti
- tabara albastra: 25% din participanti


Scenariu:
In zona de conflict exista 3 steaguri (reprezentand artefactele). Echipa rosie are un traseu prestabilit, care trece prin locatia fiecarui steag. Steagurile pot fi luate de orice membru al echipei rosii, pot fi transmise de un membru la altul, dar nu pot fi luate/mutate/folosite de catre albastrii.
Echipa rosie trebuie sa-si urmeze traseul, si sa treaca cel putin o data prin fiecare check-point, reprezentat de locatia celor 3 artefacte. Nu are voie sa se abata de la traseu, desi are posibilitatea de a se raspandi limitat de-alungul acestuia.
Echipa albastra are voie sa se plimbe in toata zona de conflict. Singura lor limitare este faptul ca nu au voie sa manevreze artefactele.

Respawn:
Scenariu este fara medic. Timpul de respawn este de 2 minute, intr-un singur respawn-point. Toti cei care mor (inclusiv cei rosii) respawneaza ca albastrii.


Misiuni:
1. echipa rosie: dupa completarea traseului, trebuie sa ajunga la destinatie cu toate cele 3 steaguri. Daca un singur jucator rosu ajunge la destinatie, avand asupra sa toate steagurile, echipa rosie castiga.
2. echipa albastra: scopul lor este sa-i impiedice pe ceilalti sa-si realizeze scopul. desi initial sunt mai putini, au avantajul mobilitatii (se pot deplasa peste tot prin zona de joc), cunosc traseul pe care trebuie sa-l urmaze echipa rosie, pot organiza ambuscade si hit'n'run-uri. Plus, timpul lucreaza in favoarea lor, deoarece atacatorii eliminati le completeaza efectivele.
eripitur persona, manet res...

User avatar
rusu989
ACT - MIA
Posts: 2953
Joined: 12 Jul 2009, 19:25
Location: Timisoara
Contact:

Re: Deliver the message

#2 Post by rusu989 » 21 Oct 2009, 09:21

hmmm ... interesant ... eu vreau echipa albastra :D sa nu ziceti ca nu mai is locuri :lol:
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest