Search and rescue

scenariile definitivate si propuneri pentru altele noi
Post Reply
Message
Author
User avatar
SoSo
activ
Posts: 383
Joined: 14 Sep 2009, 09:56
Location: Timisoara

Search and rescue

#1 Post by SoSo » 28 Sep 2009, 08:15

Scenariul acesta l-am jucat la paintball acuma vreo 6 luni pe un teren de woodland.

Planul e in felul urmator:

E plin razboi, tocmai sa dat o lupta aiereana de zile mari. Din 5 avioane doborate 1 singur pilot a supravietuit prabusirea. Fortele search and rescue trebuie sa il gaseasca si sa il aduca acasa, problema e ca nu numai prietenosii il cauta.

Scenariul merge cel mai bine la padure sau pe absolut toata baza mare unde ai destul spatiu de desfasurare. Pilotul are 5 minute sa se ascunda pana incep echipele de rescue si inamicii sa se miste catre el. Provocarea mare e ca pilotul nu are decat un pistol sa se apere, e de datoria rescue-ului sa il scoata de acolo, iar inamicilor sa il duca la baza lor ca sa il tina ostatic(La paintball daca se intampla asta, combinam scenariul asta cu save the VIP dar fara respown altfel nu se termina scenariul niciodata. e ca un fel de ultima sansa).
Pilotul nu are voie sa fuga catre vreo baza cand se ascunde, numai si numai pe verticala fata de baze.

Ok, in mare am zis ideea, daca sunt intrebari, go ahead.
Image
Image

User avatar
rusu989
ACT - MIA
Posts: 2953
Joined: 12 Jul 2009, 19:25
Location: Timisoara
Contact:

Re: Search and rescue

#2 Post by rusu989 » 02 Oct 2009, 11:43

Stalingrad.29.10.1942

Poveste :
Un avion de spionaj LA-7 sovietic a fost doborat de tirul antiaerian nazit deasupra oasului Stalingrad pe data de 29.10.1942.Pilotul avea la el informatii cruciale legate de planurile de atac a fortelor axei.
Pilotul a supravietuit aterizarii si se afla in « no man’s land » , la mijlocul orasului intre transeele celor 2 tabere.Fortele nazite trimit trupe pentru a recupera pilotul impreuna cu documentele aflate asupra lui pentru a afla ce informatii are , de unde le-a obtinuit si prin ce mijloace.In acelasi timp trupele Armatei Rosii pleaca in cautare disperata a pilotului cazut pe terenul de lupta.

Scenariu :
Faza 1 : rescue the pilot.
Pilotul incepe de la mijlocul bazei si are voie sa se scunda oriunde pe teren pe linia de mijloc a terenului de joc.Pilotul are asupra sa un pistol si un dosar cu “informatii secrete”.
Fortele naziste trebuie sa gaseasca pilotul , sa il impuste , astfel find considerat ranit , sa il transporte pana in baza nazista unde sa il tina intr-o camera alaturi de 2 «ofiteri SS pentru interogatoriu » ( cei 2 ofiteri trebuie sa stea in permanenta la ~5m de pilot) iar dosarul v-a contine o informatie cruciala pentru echipa nazista , dupa aflarea informatiei , dosarul o sa fie la oricare dintre membrii echipei naziste.
Fortele sovietice trebuie sa ajunga la pilot inainte sa il gasesaca trupele naziste si sa il transporte la baza lor ( in acel moment echipa sovietica a castigat ) iar in caz in care pilotul este deja in mainile nazistilor ,( faza 2 ) jocul se transforma in attack/defence, iar trupele sovietice trebuie sa salveze pilotul si sa gaseasca dosarul la tupele nemtzesti.

Reguli : pilotul se poate apara cu pistolul din dotare
Pilotul trebuie sa aibe in permanenta dosarul asupra lui cu exceptia cazului in care este capturat de fortele naziste.
Daca pilotul este nimerit de un glont nazist este considerat ranit si trebuie transportat sub patrula de soldatii nazisti.
Daca pilotul este gasit si transportat de trupele sovietice inapoi la baza lor => stop joc . castiga echipa sovietica.
Din momentul in care pilotul este capturat echipa nemtzeasca nu mai are respawn , are un nr limitat de medici , iar fiecare jucator are 2 « vindecari « posibile.
In dosarul secret se afla o informatie de care se pot ajuta nemtii pentru a opri respawn-ul sovietic.
Din momentul in care pilotul este capturat de echipa nemteasca , fiecare jucator nemtzesc , cand este lovit , trebuie sa fie perchezitionat de trupe sovietice pentru ca fiecare dintre membrii axei ar putea avea dosarul secret la el.
Echipa sovietica castiga cand pilotul impreuna cu dosarul este transportat in baza lor.Nemtii castiga cand toti jucatorii sovietici is morti.

Teren de joc : toata baza mare ( sau nha ... 70-80% din ea , cat e posibil ).
Nr. Jucatori : cel putin 28

Am propus scenariul ( care e defapt a lui SOSO , eu am adus mici modificari ) deoarece consider ca lumea se plictiseste dupa 2 jocuri cu obiective , asha se joaca un singur joc pe zi si e mai flexibil scenariul.
Last edited by rusu989 on 02 Oct 2009, 12:16, edited 2 times in total.
Image
Image

User avatar
SoSo
activ
Posts: 383
Joined: 14 Sep 2009, 09:56
Location: Timisoara

Re: Search and rescue

#3 Post by SoSo » 02 Oct 2009, 11:48

Na ideea mea originala cam asa era(plus modificarile lui rusu) dar sincer eu sunt muuuuult prea lenes ca sa scriu. Toata lumea imi zicea ca scenariul exista deja, pana le explicam verbal despre ce e vorba, inclusiv rusu. AAaa, si inca ceva.. storyline genial rusu.

Mersi rusule pentru reeditare si pentru faptu ca l-ai descris de 10 ori mai bine ca mine.
Stima,
SoSo(lenesu)
Image
Image

User avatar
rusu989
ACT - MIA
Posts: 2953
Joined: 12 Jul 2009, 19:25
Location: Timisoara
Contact:

Re: Search and rescue

#4 Post by rusu989 » 02 Oct 2009, 11:49

ce pot sa zic ... ma pricep la texte de propaganda :oops:
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest